0.00 lei
0
0
Subtotal: 0.00 lei

Nu ai niciun produs în coș.

No products in the cart.

Politica de retur și livrare

Politica de livrare

Serviciile noastre pot fi achiziționate online, prin plata cu cardul. Procesul este securizat și se realizează prin intermediul procesatorului de plăți Netopia Mobilpay, fiind similar cu orice plată din site-urile de comerț electronic.

Livrarea produsele se realizează prin intermediul curierului Sameday pentru plățile OP, ramburs și online.

Termenul de livrare al produselor este cuprins între 1 și 2 zile de la primirea comenzii.

 

Politica de retur

Daca dorești sa renunți la comanda făcută pe site-ul nostru si implicit dorești sa primești banii înapoi, poți sa aplici pentru procedura de retur in maxim 14 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Prin contract la distanță conform legii, reprezintă orice contract încheiat între MIRAGE SRL și Client fără prezență fizică simultană a celor două părți, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul, și care este supus unor cerințe de informare ale clientului de către SC Viitor Pentru Tineri SRL, înainte de producerea efectelor contractului încheiat.

Termenul de 14 zile lucrătoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe sa curgă din ziua plasării comenzii online și efectuarea plății pe site-ul nostru. Dreptul de retur in 14 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au făcut comenzi online pe site-ul site-ul nostru.

Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv, dar cu obligația de a anunța MIRAGE SRL de aceste intenții cu minim 3 zile lucrătoare înainte de data începerii modulului de curs achiziționat, la adresa de email [email protected]. Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator. Rambursarea sumele menționate se va face prin OP în contul IBAN furnizat de către cumpărător fără a fi în sarcina MIRAGE SRL plata de comisioane necesare rambursării.

Conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor in care părțile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

– contracte de furnizare de servicii a căror execuție a început, dacă executarea a început cu acordul prealabil al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere. Având în vedere modalitatea de prestarea a serviciilor online pe site-ul nostru, sub formă de abonament anual, consumatorul își va pierde dreptul la retragere după începerea abonamentului. Prin finalizarea achiziției online a abonamentului, Consumatorul confirmă că a luat la cunoștință faptul că își va pierde dreptul la retragere după începerea abonamentului achiziționat.

Pentru orice detalii sau neclarități privind procedurile de retur vă rugăm să ne contactați pe email la [email protected].

Shopping Cart